Onderstaand staat beschreven hoe je tijdens het bestelproces je houdergegevens (en nameservers) kunt aanpassen:

• Wanneer je je domeinnaam in de domeinchecker hebt gekozen en je doorloopt het bestelproces, staat er bij het winkelwagenoverzicht rechtsboven een link genaamd "WHOIS en nameservers wijzigen".
  • Klik hier op en je krijgt een pagina te zien waarop je de gegevens kunt aanpassen.

Indien je kiest voor de optie 'direct kopen' heb je geen mogelijkheid de houdergegevens te wijzigen. In dit geval worden de standaard houdergegevens gebruikt.

• WHOIS, houdergegevens