De organisatie die de betreffende e-mail heeft verstuurd is ICANN. Dit is de wereldwijde overkoepelende organisatie voor de registratie van onder andere .com domeinnamen.

Zij sturen emails omtrent de verlengdatum van domeinen met de volgende extensies: .com, .net, .org, .info, .jobs, .biz, .name, .mobi, .asia, .xxx en .pro. Deze emails worden als herinnering verzonden door ICANN, hierop hebben wij zelf geen invloed.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de verlenging van jouw domeinnamen. Domeinnamen die je via loopID geregistreerd hebt, worden enkel opgezegd wanneer je hiertoe expliciet opdracht hebt gegeven vanuit jouw controlepaneel. Voor de verlenging hoef je geen verdere actie te ondernemen.
  • ICANN, ERRP